domingo, 20 de marzo de 2011

L’Assemblea de l’agrupació local de Canovelles del PSC , Aprova per unanimitat la candidatura a les properes eleccions Municipals

L’Assemblea local del PSC de Canovelles, celebrada aquest divendres 18 de març, ha aprovat per unanimitat la llista que a proposta de l’executiva de l’agrupació integrarà la candidatura que encapçalarà José Orive a les eleccions municipals que es celebraran el diumenge 22 de maig de 2011. 

A la presentació, Josep Orive va destacar que “es tracta d’una llista que es podria molt bé definir com una petita representació del que significa la Canovelles d’avui i que compleix perfectament amb els criteris de paritat (55% homes i 45% dones), renovació (55% nous components), experiència en la gestió municipal i compromís”.

“El nostre projecte de futur per Canovelles està representat per aquest grup de dones i homes apassionats pel seu poble”, va dir Orive fent palesa la confiança que li mereixia la llista proposada tot afegint que ”Son persones totes elles que coneixen perfectament els veïns i veïnes de Canovelles, que coneixen les seves necessitats i també les seves il·lusions perquè en formen part activa de la ciutat”. Remarcant aquesta idea, Orive va destacar per sobre de tot el fet de que son dones i homes progressistes que s’estimen el poble i que ho demostren amb la seva trajectòria en diferents entitats i col·lectius socials.

Orive va voler deixar clar, justament davant de tots el militants i simpatitzants, que és un grup de persones amb preparació suficient per garantir la continuïtat d’una bona gestió i la defensa dels interessos dels ciutadans de Canovelles i, sobretot, “per resoldre amb èxit els reptes que la ciutat haurà d’afrontar els propers anys, com ara la planificació i l’ordenació urbanística, la garantia de la cohesió social, el desenvolupament econòmic local, la creació d’ocupació i l’impuls a la participació ciutadana”. En aquest sentit, Orive va encoratjar els nous integrants de la llista a treballar amb il·lusió en un nou cicle que ha de consolidar Canovelles com un municipi modern, referent a la comarca i amb bons serveis i millor qualitat de vida pels seus ciutadans.

L’actual alcalde i cap de llista va tenir un reconeixement per als components de l’actual equip de govern que finalitza el seu mandat. “Ha estat un bon equip de regidors i regidores que ha treballat molt i bé per a la transformació de Canovelles i que ha fet pinya al voltant de l’alcalde”. Amb molta emotivitat, Orive va voler transmetre a l’assemblea el sentiment de tristor que l’envoltava el final de la legislatura en el sentit de que era també el final d’un gran equip de govern. Sobre els que no continuaran Orive va reconèixer que “Tots i cadascú d’ells han estat amics més que companys i no tinc la menor dubte que seguiran treballant com fins ara per l’ideal socialista i per Canovelles”.