viernes, 22 de noviembre de 2013

Activitats esportives per a la gent gran i programa PAFES


Els regidors de Gent Gran i Esports, Teresa Riera i Joan Isern, i l’alcalde, José Orive, han visitat els participants del programa de Gimnàstica per a la Gent Gran i PAFES.

Cada dimarts i dijous un centenar de persones grans es citen al pavelló Tagamanent per practicar esport durant el matí i avui, dimarts 19 de novembre, els regidors, amb el xandall i les bambes, han compartit les classes amb tots els participants, experimentant de primera mà les activitats que setmanalment es duen a terme al pavelló amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans del municipi.

A mig matí ha començat el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES), amb més d’una vintena de participants de totes les edats i de diferents perfils. El PAFES és un programa centrat en la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones sedentàries, tinguin l’edat que tinguin. La majoria dels inscrits pateixen obesitat, hipertensió, diabetis, colesterol, ansietat o depressió i realitzen diverses activitats físiques que els ajuden a millorar no només la salut física sinó també la salut mental.