jueves, 20 de enero de 2011

Un dinar molt important

Al llarg dels darrers mesos he anat a dinar als menjadors escolars de les escoles públiques que tenim a Canovelles. En aquest dinars comparteixo taula amb els estudiants canovellins que es queden a migdia a dinar a la seva escola, així com amb els professors i els representants de les Associacions de Mares i Pares de cada centre educatiu. D’aquesta manera puc comprovar quin servei estem donant als nostres veïns més petits, tastant de primera mà el menjar i comprovant l’estat de les instal·lacions de les nostres escoles públiques.

Per a mi es tracten d’uns dinars molt importants, ja que puc sentir-me com a un usuari més d’aquest servei, ja que, sense cap mena de dubte, no es el mateix rebre referències que viure-ho en primera persona. Us ho dic sincerament, es menja molt bé a les nostres escoles.

Igualment, penso que el bon servei educatiu que reben els nois i noies de Canovelles són un reflex de la intensa tasca que desenvolupen els equips directius i mestres dels diferents centres, així comi els pares i mares integrats a les diferents associacions de Mares i Pares. En aquests dinars gaudeixo d’una sobretaula on, de forma distesa, els mestres i els pares i mares m’expliquen els seus neguits i opinions respecte del seu centre educatiu. Són moltes vegades petites qüestions que mai no seran grans titulars de premsa, però tenen una gran rellevància que radica en la seva quotidianitat, ja que un petit problema que es percep diàriament es torna important.

En educació és important que tots anem a una, i que tant les diferents administracions, tan Ajuntament com Generalitat, treballem de la mà amb els professionals de l’educació i els pares dels alumnes, com a màxims responsables de l’educació integral dels nostres infants i joves. Ja que el nostre nens i nenes representa el nostre futur, i és el nostre tresor més preuat, res nos ens ha de fer defallir en la tasca de procurar-li la millor educació possible.