domingo, 27 de febrero de 2011

PRESENTACIÓ CANDIDAT ELECCIONS MUNICIPALS PSC CANOVELLES. CANOVELLES RECOLZA JOSEP ORIVE: Prop d’un miler de persones omplen el Pavelló Tagamanent

Superant totes les expectatives, l’acte de presentació del Josep Orive es va convertir en una massiva mostra de recolzament de molts ciutadans, veïns i veïnes, militants i simpatitzants socialistes amb el candidat a les properes eleccions municipals a Canovelles.

L’acte va comptar amb la presència de destacats membres de la executiva de la Federació del Vallès Oriental, com ara el seu primer secretari i diputat al Congrés Roman Ruiz, el diputat al Parlament de Catalunya Jordi Terrades, la secretària d’organització Esther Garcia i els alcaldes de Granollers Josep Mayoral i de La llagosta Antonio Rísquez, president del Consell Comarcal.

En la seva intervenció, Roman Ruiz va recordar l’esperit fonamentalment municipalista del PSC i l’excel·lent feina feta per tots els alcaldes i regidors socialistes “que sempre han estat i estaran al costat de la gent, treballant pel seu benestar i transformant els municipis per guanyar qualitat de vida, tal i com ha fet Josep Orive a Canovelles”

Antonio Rísquez, alcalde de La Llagosta, va expressar la seva confiança en que Orive seguirà sent l’alcalde de Canovelles per la bonagestió realitzada i la seva manera de ser senzill, honest i molt proper a la gent. Rísquez va comentar les similituds de dos municipis, Canovelles i La Llagosta, en relació a la seva transformació en els darrers anys. “Es nota a l’ambient que Orive ha fet les coses bé a Canovelles i com amic i company li desitjo el millor. És, sense dubtes, l’alcalde que necessita aquest poble”

Per la seva part, Josep Mayoral va posar en valor l’estreta col·laboració entre els municipis de Canovelles i Granollers basat en la bona sintonia entre els seus alcaldes que ha permès avançar en tots aquells aspectes que els interessen. Mayoral va dir que “la relació amb Orive és la de dos amics que tenen molt en comú i que saben treballar plegats en benefici de la seva gent i dels seus barris. Dos amics que coincideixen en que caminar junts perquè és el millor servei per a les seves ciutats”

En seva intervenció, un emocionat Josep Orive va començar agraint la important mostra de suport expressada pel prop del miler de persones que assitien a l’acte. Orive va tenir especial deferència amb els col·lectius amb discapacitats, com ara els disminuïts psíquics d’Eina a qui els va dir que aviat tindrien la marquesina de la parada d’autobús, tal i com els havia promès. L’alcalde i candidat a les properes eleccions municipals va fer esment de la important tasca de transformació del municipi afegint tot seguit que “soc conscient que encara falten moltes coses a fer i que justament això és el que més em motiva per tornar a ser l’alcalde de Canovelles. Tinc les ganes, les forces i l’il.lusió necessàries per continuar al vostre servei”.
Orive va continuar dient que “el nostre municipi no por aturar-se ara que justament enfilem les bases per establir com volem que sigui la Canovelles del futur. Hem de continuar amb la seva transformació, millorant els barris, oferint millors serveis i posant els recursos adients per garantir la cohesió social”

Finalment, va voler remarcar la tasca realitzada pels components del seu equip de govern als qui va convidar a pujar a l’escenari.  “La feina feta és obra de tots els que formem part del projecte socialista a Canovelles. Jo sóc l’alcalde, però no estic sol. Tinc darrera meu un bon equip de persones, regidores i regidors, que constitueixen l’instrument fonamental per realitzar una bona gestió”


Josep Orive, acabat els parlaments, va rebre la felicitació entusiasta dels veïns i veïnes. L’acte, que havia començat amb un sopar, va acabar amb festa i ball del que van poder gaudir tots els assistents.