lunes, 4 de julio de 2011

SOM A LA FESTA MAJOR

Està a punt d’arribar la FESTA Major de Canovelles, una festa on sobre tot qui la fa especial, és la seva gent. Des de l’Ajuntament, entitats i persones que s’impliquen i comprometen cada any més en gaudir i compartir una festa que és de tots, perquè tots ens estimem el nostre poble.

Us convido a tots plegats petits, joves i grans a participar en les activitats, on l’altruisme, la generositat, l’empatia, l’afecte,... i un munt de bons sentiments seran capaços d’impulsar les rialles que compartim, la gresca que s’encomana, el civisme que practiquem...

Són bons moments per sortir al carrer Cans i Ovelles, per ballar a la plaça, passejar pels carrers, veure’ns contínuament, descansar a l’ombra entre acte i acte, donar color a les samarretes, degustar entre tots un bon menjar, donar una abraçada, jugar amb veïns, i en definitiva compartir entre tots plegats això que és nostre: les ganes i la il·lusió de passar-ho genial.

Perquè veieu, escolteu, toqueu, oloreu i sentiu la nostra festa a places i carrers durant el dia i la nit, perquè som a la Festa Major de Canovelles 2011 !


Visca els Cans!
Visca les Ovelles!
Ara tots plegats, som-hi Visca Canovelles!!

José Orive Vélez