viernes, 27 de enero de 2012

L'alcalde va rebre dijous a representants de l'empresa Luxiona


Molts dels treballadors i treballadores de Luxiona van assistir al ple

En el procès de negociació de l'ERO que ha presentat l'empresa Luxiona que afecta a 43 treballadors, l'alcalde de Canovelles, José Orive, va rebre dimarts passat a representants del Comité d'Empresa i ahir dijous va rebre a representants de la direcció de l'empresa per tal d'oferir la seva col.laboració.
Els representants de l'empresa van explicar a l'alcalde la delicada situació en què es troba l'empresa, li van manifestar la seva voluntat de mantenir la planta de Canovelles com a seu central de referència per Europa, però van assegurar que desprès d'haver aplicat altres mesures, ara es veuen amb la necessitat de realitzar l'expedient de regulació empresarial si volen salvar la planta de Canovelles.

L'alcalde va manifestar la seva preocupació per la viabilitat de l'empresa, ja que forma part de l'actiu teixit empresarial del municipi, i pel futur de les families dels 43 treballadors afectats, tot oferint-se com a part mitjancera en el conflicte per tal de garantir el diàleg i superar els esculls que actualment enfronten als treballadors i a l'empresa i que han propiciat l'aturada del diàleg. L'alcalde té previst també entrevistes amb els secretaris generlas dels sindicats representats a l'empresa, CCOO i UGT en els propers dies.

El ple celebrat ahir va aprovar una moció presentada per tots els grups municipals en al qual s'insta al manteniment de l'ocupació estable i la defensa dels llocs de treball a l'empresa Luxiona. Al ple van assistir una setantena de treballadors de l'empresa, el representant dels quals va agraïr el suport de l'alcalde José Orive i de l'Ajuntament de Canovelles en Ple