lunes, 28 de enero de 2013

El Servei Municipal de Promoció Econòmica ja té Twitter!



Amb la finalitat d’oferir un servei de comunicació millor i més ràpid als usuaris, el Servei Municipal de Promoció Econòmica obre un compte a la xarxa social Twitter

El 26 de gener es va obrir el compte de Twitter del Servei Municipal de Promoció Econòmica: @SPECanovelles, adreçat principalment als usuaris del Servei Local d’Ocupació, les empreses del Polígon d’Activitat Econòmica (PAE), els comerciants de la ciutat i totes aquelles institucions, empreses o tècnics vinculats al desenvolupament econòmic local.

Amb aquesta nova eina, no tots els usuaris s’hauran de desplaçar físicament al Servei de Promoció Econòmica ja que podran accedir a la informació a través del seu smartphone, ordinador o tableta. Així mateix, el compte de Twitter facilitarà al Servei de Promoció Econòmica informació de l’activitat de les empreses i els comerços del municipi que també estiguin donats a la xarxa social.

Per accedir a la informació, l’usuari només ha de descarregar-se l’aplicació gratuïta de Twitter, obrir-se un nou compte d’usuari i buscar el nom del Servei de Promoció Econòmica (@SPECanovelles). Un cop l’usuari es faci seguidor (follower) del compte, aquest podrà accedir a tota la informació de Promoció Econòmica, consultar les seves activitats, accedir a les notícies d’interès econòmic, als ajuts i subvencions, a cursos de formació, etc.