lunes, 28 de enero de 2013

La Gertrudis Reyes compleix 104 anys!





La veïna més gran de Canovelles, la Gertrudis Reyes, ha fet 104 anys, convertint-se així en la persona més gran de tot el Vallès Oriental

Amb un gran somriure ha rebut la Gertrudis Reyes Chico a l’alcalde, José Orive, la regidora de Gent Gran, Teresa Riera i els tècnics de l’Ajuntament, que l’han visitat avui, 25 de gener, a casa de la seva filla, al carrer Verge de Montserrat, per felicitar-la i portar-li una planta amb motiu del seu aniversari.

L’àvia centenària, que gaudeix d’una salut física i mental envejable, ha mostrat vitalitat i sentit de l’humor durant la visita. Segons ha confessat, desconeix el secret per mantenir-se tan saludable però ha reconegut estar molt ben cuidada per les seves filles, menjar molt bé i haver passejat molt al llarg de la seva vida. La seva família és, avui en dia, el motor de la seva vida, una vida llarga que l’han fet convertir en una persona activa, forta i molt valenta.

La Gertrudis va néixer a Alcalà de Guadaira (Sevilla), és la més gran de 9 germans i viu des de fa més de 40 anys a Canovelles. Es va casar amb 21 anys amb l’Antonio Ramírez, amb qui va tenir 13 fills, 7 dels quals són vius. Actualment, té la sort de gaudir de la companyia de 9 néts i una trentena de besnéts. “Em trobo estupendament i molt contenta. Espero poder veure-us a tots l’any que ve, aquest mateix dia. Faré tot el possible per a que així sigui”, va dir la Gertrudis just abans de bufar les espelmes del gran pastís d’aniversari. Un dia molt especial que va tornar a viure envoltada de la gent que més l’estima i la cuida.