miércoles, 27 de febrero de 2013

Torna la Fira Guia't



La nau Dents de Serra de Roca Umbert acollirà els dies 6, 7 i 8 de març.

Fira Guia't s'adreça a alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de batxillerat que abandonen els estudis i altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. A partir de visites concertades a través de l’escola, a més de visitar els estands expositors, la fira ofereix altres activitats com tallers d'orientació i autoconeixement, assessorament individualitzat i diverses xerrades adreçades a diferents col·lectius: joves, professorat, pares i mares, persones ocupades o desocupades.

Xerrades per adults i per famílies, assessorament i orientació personalitzada

Fira Guia't té un ampli programa d'activitats que compta amb xerrades de formació professional dual, mobilitat geogràfica, emprenedoria, taula d’experiències de joves, a més d’oferir tallers d’autoconeixement i orientació individualitzada. Al marge de l'assessorament als joves de la comarca, també hi haurà xerrades dirigides a adults i famílies i una xerrada adreçada a professorat que fa orientació als joves.

Els visitants, tant individuals com en grup, poden participar a les diverses conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estands. A més, la fira disposa d'orientadors professionals que pretenen ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el seu circuit formatiu i/o professional a través d'eines i recursos d'informació acadèmica. Els visitants podran fer consultes puntuals i omplir qüestionaris d'orientació que els proporcionin informació del seu perfil personal.

L’acte d’inauguració de la Fira Guia’t 2013 tindrà lloc el dimecres 6 de març a les 9,30 hores. Anirà a càrrec del president del Consell Comarcal, José Orive i de l’alcalde de Granollers Josep Mayoral que estaran acompanyats pel president del Consell Català de la Formació Professional, Xavier Casares.

La fira Guia’t es podrà visitar dimecres i divendres de 9.30 a 13.30 h i el dijous, també, de 15 a 17.30 h. Adjuntem arxiu amb el programa de la Fira.