lunes, 8 de julio de 2013

Treballarem per deixar als nostres fills un mon millor del que hem construït entre tots i fer de Canovelles un poble on cada dia sigui una mica millor.





Més de 600 ciutadans entre afiliats i simpatitzants socialistes van omplir de gom a gom la plaça de la Joventut.

Aquest passat dissabte 6 de Juliol l’agrupació socialista de Canovelles va celebrar la seva tradicional Festa de la Rosa, a la qual van assistir més de 600 persones. Aquest és l’acte de germanor per compartir i celebrar l’esperit socialista entre veïns i canovellins que es va iniciar amb el playback d’alguns membres del casal de la gent gran, així com l’actuació del grup de Flamenc a càrrec de Javier Rueda.

En primer lloc va intervenir el Secretari d’organització del Vallés Oriental, Salvador Illa va recordar el treball que els socialistes hem de continuar realitzant, basat en la reforma com a capacitat d’adaptació als nous temps, l’acord i el diàleg com a mode d’avançar i evolucionar per donar noves respostes als problemes reals dels ciutadans.

A continuació el primer Secretari de les JSC comarcal, Arnau Ramírez, ha destacat les maleses de la dreta del partit popular i del govern de la generalitat que s’escuden en la crisi econòmica. “No ens deixem enganyar, diners sí que hi ha, però en mans dels de sempre, dels poderosos. No podem
permetre que precaritzin l’entrada al mon laboral, la pujada per segon any de les taxes universitàries, les retallades en educació, sanitat, justícia... i a sobre la rebaixa del impost dels pudents, dels casinos i la industria del joc... Nosaltres, la esquerra, els treballadors hem de diu prou! Que deixin de retallar-nos el present i el futur! N’hi ha altres maneres de fer les coses. Es qüestió de prioritats i la primera d’aquestes som les persones”

Seguidament, ha pres el torn la Nuria Parlón, diputada al parlament i alcaldessa de Santa Coloma, qui ha reafirmat la lluita per no perdre un dels valors fonamentals dels socialistes basat en el principi d’igualtat d’oportunitats remarcant que “No n’hi ha res mes dur que tenir que veure, després de tot l’esforç i sacrifici de les persones que han lluitat fermament durant generacions, que els teus nets tindran menys i pitjors oportunitats de les que van tenir els teus fills”.

I finalment José Orive, alcalde de Canovelles i president del consell comarcal, va adreçar unes paraules agraint la feina i l’esforç d’alguns col—lectius i associacions a Canovelles com la plataforma d’afectats per la hipoteca i Betesda pel treball social que estan duent a terme en aquests moments tan difícils. Tanmateix va exposar les dificultats que actualment els ajuntaments han de fer front diàriament en solitari, sense recolzament i més aviat posant pals a les rodes, traient competències municipals només amb l’objectiu de l’equilibri pressupostari i destorbant tant per part de la Generalitat com de l’estat. “Estem treballant entre tots, per sortir endavant: sense acomiadà a
ningú, trobant formes legals per contractar a gent nova a traves de plans d'ocupació municipals, cobrint les necessitats bàsiques dels nostres veïns i garantitzant que tots els nens de Canovelles estiguin ben alimentats, donant beques universitàries municipals perquè tots els joves de Canovelles puguin accedir a la universitat, impulsant programes culturals, educatius i esportius que ajudin a garantitzar la cohesió social, mantenint i no retallant els serveis públics municipals....” Orive va emfatitzar, soc conscient que hi ha molts problemes, però els convertirem en reptes i entre tots, com sempre, treballarem per superar-los i fer que cada dia Canovelles sigui una mica millor. Ens neguem a deixar als nostres fills un mon pitjor del que hem construït entre tots. Orive va encoratjar i il—lusionar als veïns a la lluita, per seguir avançant en la construcció d’una Canovelles millor.