martes, 19 de enero de 2016

MasterClass Solidària d’aerobox i zumba

Una cinquantena de persones van participar a la MàsterClass solidària d’aerobox i zumba al pavelló Ca la Tona.

Apropar la pràctica del handbol a persones amb discapacitat psíquica i física és la finalitat de l’associació De mano en mano que diumenge 17 de gener va organitzar, juntament amb el Club d’Handbol Canovelles, una MàsterClass solidària de zumba i aerobox al pavelló Ca la Tona en benefici de l’Special Handbol.

De mano en mano és l’associació que coordina l’equip Special Handbol del municipi, format per joves integrants del grup EINA i d’altres que no pertanyen a aquest grup, tots ells amb alguna discapacitat psíquica.

L’activitat solidària va recaptar 350€ gràcies a la cinquantena de persones que van aportant  5€ de donatiu i passant, alhora, un matí d’allò més divertit i saludable. La classe va estar impartida per una monitora d’aerobox i zumba, voluntària de l’associació, i va durar de les 12 a les 14 hores.

Un cop finalitzada la MasterClass, l’associació, va realitzar el sorteig de 4 paneres entre tots els participants. Les paneres, que contenien material de l’associació i productes cedits per diferents comerços de Canovelles, van ser possibles gràcies a la col·laboració de la Perruqueria Montse, Quick Quack Auto-rentat, fruites i verdures Carmeta, carnisseria i polleria Rosario, Bocactoria, Eva i Lali centre d’estètica, El Roure, La Papereria, Manualitats, Bodega Cañas, Restaurant Navas, i els SAE.  

Més informacióhttp://demanoenmano.net/