martes, 24 de diciembre de 2013

L’Ajuntament impulsa noves tasques de manteniment i neteja

L’Ajuntament de Canovelles impulsa noves tasques de manteniment i neteja a diferents indrets del municipi. Les accions es realitzaran entre els mesos de desembre de 2013 i gener de 2014.

Pel que fa a la millora de la jardineria del municipi, l’Ajuntament ja ha reposat 50 arbres a diferents carrers i places i el dia 21 de desembre té previst podar els plataners del carrer Còrdova. De cara al mes de gener, efectuarà millores de jardineria en el camí Can Ferran i en els parterres de l’Escola Bressol Municipal Marta Mata i podarà 74 plataners de l’Avinguda Canovelles, arbres de la plaça Maria Duran, així com del barri Jacint Verdaguer.

Les tasques de manteniment se centraran, d’altra banda, en la nova pavimentació del carrer Penedès, en l’arranjament de diversos carrers de Can Duran i del camí de Can Quana, així com en la demolició dels murs de contenció actuals i la nova construcció dels murs a les escoles Congost i Jacint Verdaguer, que comptarà, a més, amb una nova rampa d’accés al centre. 

A més d’aquestes actuacions, l’Ajuntament ha iniciat les accions de neteja dels residus banals a la zona del Polígon de Can Castells. La propera setmana, del 23 al 29 de desembre, s’iniciaran també treballs de desbrossada de la matèria vegetal.

Amb la finalitat de mantenir la zona del polígon neta, l’Ajuntament vol recordar la importància d’utilitzar la Deixalleria del carrer Indústria, núm. 100, per dur les restes de jardineria, fustes, mobles i trastos vells, runes, etc, així com també la importància de no deixar abandonats els mobles i trastos vells a la via pública, fet que està penalitzat per les ordenances municipals.

En cas que sigui complicat portar els trastos a la deixalleria, l’Ajuntament disposa d’un servei de recollida exclusiu per als particulars. Per fer ús del servei, només heu de trucar al 93 860 41 55 i demanar dia i hora.