lunes, 2 de diciembre de 2013

Prop de 800 persones al XLVIè Homenatge a la Vellesa

Divendres, 29 de novembre, va tenir lloc la tradicional excursió que va portar a gairebé 800 persones, majors de 65 anys, a gaudir d’una visita per Blanes i un dinar i ball de fi de festa al restaurant Castell Medieval de Tordera.

A les 9.30 h van sortir els autocars en direcció a Blanes, on van fer la primera parada per visitar la ciutat. Després, els assistents van dirigir-se al restaurant, on va tenir lloc el dinar  i el ball de fi de festa.

La tarda va transcórrer en un ambient molt agradable i festiu i els assistents van valorar molt positivament el fet que l’activitat es realitzés, aquesta vegada, més a prop de Canovelles. El canvi de restaurant també va sorprendre molt favorablement als avis i àvies ja que tenia una decoració ambientada al més pur estil medieval, que va agradar molt.

Cal esmentar que, a causa dels ajustos pressupostàries, l’excursió no va oferir als participants l’esmorzar i el lot habitual de Nadal. Tot i això, l’Ajuntament ha volgut mantenir aquesta activitat com a reconeixement a la tasca que la gent gran ha fet i continua fent pel poble. 

La gent gran va estar acompanyada de l’alcalde i la regidora de Gent Gran, José Orive i Teresa Riera, respectivament, i dels regidors i les regidores de la Corporació Municipal.