sábado, 30 de mayo de 2015

Canovelles es vesteix de festa per promocionar el comerç

Què fas divendres a la tarda? Vols venir a passejar, mirar, gaudir de les propostes culturals, prendre una tapa i comprar als comerços de Canovelles? Vine, compra i passeja per Canovelles. Els divendres ens tornarem bojos!!

Divendres Bojos

Els divendres 29 de maig i 12 i 19 de juny, els comerços del carrer Diagonal, el carrer Indústria, el carrer Molí de la Sal i el carrer Riera, ofereixen un munt d'activitats per proposar-te una tarda agradable i plena d'emocions.

A més, el carrer Riera, des del carrer Molí fins a la Font del Mil·lenari, estarà lliure de cotxes en horari de 17h a 21 hores.

Desfilada de moda, espectacles de carrer, promocions a les botigues i tot un seguit d’accions que animaran els carrers en aquesta franja horària. I si ja et vols anar preparant per la Festa Major... aconsegueix les teves ulleres gratis -blaves o grogues, tu tries! - als comerços de Canovelles. Per aconseguir les ulleres s' haurà de passar per tres botigues i un cop es tingui emplenat un cartonet amb 3 segells per acció de compra, s'obsequiarà amb unes ulleres.

El divendres 5 de juny passa un dia rodó a Canovelles: CANOVELLES DE 10 A 10.

Des de les 10 del matí fins les 10 de la nit, un dia comercial on comerç i restauració són els protagonistes i ho fan des d’un ambient lúdic. Podrem trobar un munt de sorpreses a part de música, degustacions, actuacions, promocions.

Els comerços ofereixen descomptes, tallers, propostes musicals, desfilades de moda, ball i tot perquè els divendres siguin BOJOS, i si tens gana.... promocions a restaurants del poble. vine a provar les millors tapes !


Més informació:  Díptic Canovelles de 10 a 10