viernes, 1 de mayo de 2015

Es crea l'specyal Club Handbol Canovelles

El Club Handbol Canovelles ha creat una secció al seu club amb membres majoritàriament del Grup d'Eina. 

La proposta sorgeix de la Cynthia González, jugadora del Club que proposa la creació d'un equip specyal seguint la línia de l'entitat DEMANOENMANO. Aquesta entitat té com a objectiu  apropar a les persones, en situació de vulnerabilitat i especialment als discapacitats, a l'esport i a l'oci. 

Specyal del Club Handbol Canovelles va jugar el seu primer partit d'handbol contra el Grup Catalònia de Barcelona. Aprofitant el memorial Josep Mª Tintó, el club va organitzar aquest partit com a cloenda del memorial.

Increïble!!! 30 minuts plens d'emoció cap a un col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, unes grades plenes de gent gaudint d'un partit ple de sentiments, esforç, superació i demostració que amb il·lusió i mitjans es pot fer el que es vulgui fer.

Molt orgull de ser de Canovelles i pertànyer a un club amb aquesta sensibilitat i demostració de ser més que un Club d'handbol. El resultat és el de menys.

També a la Cursa de fons del dia 6 d'abril i coincidint amb el 25 aniversari de la mateixa i el dia mundial de l'activitat física, el Club Atletisme Canovelles va organitzar la cursa Specyal en què van participar el col·lectiu de Gent Gran i de discapacitats... 1.000 metres d'esforç, d'il·lusió i de recompensa a l'arribada en què tothom va rebre un trofeu per la seva participació. Comentaris com "el meu primer trofeig" o cares de total felicitat paguen qualsevol esforç organitzatiu. 

Així doncs, felicitats al Club Atletisme Canovelles i al Club Handbol Canovelles per la seva forma "special" de veure l'esport i apropar-lo al col·lectiu de discapacitats.