martes, 29 de septiembre de 2015

3a Ruta de la Tapa a Canovelles

Per tercer any consecutiu torna el Concurs de Tapes de Canovelles. Des de dijous 24 de setembre i fins diumenge 4 d’octubre un total de 21 establiments, sis més que l’any passat, oferiran la seva tapa acompanyada d'una beguda per només 2,5 €.

El concurs de tapes de Canovelles, organitzat per Comerç Actiu Canovelles amb el suport de l'Ajuntament, és una activitat que es va engegar l'any 2013 amb l’ànim de donar a conèixer el sector de la restauració del nostre poble i posar en relleu un hàbit entre els habitants de Canovelles i dels pobles veïns; anar de tapes.

Enguany el concurs tindrà quatre premis: premi a la originalitat premi a la presentació premi al sabor i premi del jurat popular.

El jurat del concurs està format per Carles Font, assessor gastronòmic de les Franqueses del Vallès, Cristina Candelich, presidenta de Cuina VO (Associació de cuiners del Vallès Oriental), Cuinera del restaurant Can Candelich de Samalús, Pau Gener, membre de CuinaVO i cuiner del restaurant Vinomic de la Garriga, Salvador Casaseca, cap de cuina del restaurant Hotel Vilaarenys d'Arenys de Mar, i M. Amparo Medina, membre de Comerç Actiu Canovelles.

El premi del jurat popular serà resultat de les puntuacions de la gent. I és que tothom que vagi a tastar les tapes, rebrà en el mateix establiment un llibret amb fotografies i explicació de totes les tapes participants per tal que tothom pugui puntuar-les. Per poder votar la tapa guanyadora del jurat popular, es imprescindible provar un mínim de 5 tapes a 5 establiments diferents. Cada cop que es provi una tapa, l'establiment col·locarà el segell al llibret de cada participant. Qui faci tota la ruta i tingui tots els segells de tots els bars participants, entrarà en el sorteig de 100 € en vals de compra. 

L’entrega de premis serà el dijous 8 d’octubre i es donaran els 4 premis. El lloc de l’entrega es farà a Can Palots, a les 18 hores