martes, 29 de septiembre de 2015

Sessió ordinària del ple de l'Ajuntament

El passat 24 de setembre, l'Ajuntament de Canovelles va celebrar la darrera sessió plenària amb els següents punts de l'ordre del dia i les següents votacions:

1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors celebrades els dies 16 de juliol i 1 de setembre de 2015.

Comissió Informativa de l’Àrea de Presidència
2. Comunicació al Ple de l’Ajuntament de l’escrit presentat per corporatius acceptant el règim de dedicació.
3. Donar compte de les Resolucions de l’Alcaldia núms. 947, 948, 869, 870, i 871, en matèria de personal.
4. Donar compte de la Resolució de l’Alcaldia núm. 855, de data 16 de juliol, de delegació de funcions d’alcalde.
5. Donar compte de l’informe de la Intervenció, corresponent al 2n. trimestre de 2015, enviat al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, donant compliment a l’Ordre per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament d’informació prevista a la LOEPSF (execució trimestral).
6. Donar compte de l’informe de la Tresoreria i Intervenció, corresponent al primer semestre de 2015, donant compliment a l’article 24 de les Bases d’Execució del Pressupost de l’Ajuntament de Canovelles (BEP) per a l’exercici 2015.
7. Donar compte de l’informe de la Intervenció, de data 13 de juliol de 2015, sobre procediment de resolució de discrepàncies, en l’àmbit del control i fiscalització.
8. Aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe de Tresoreria i Intervenció, del 2n. trimestre de 2015, sobre mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials. Votacions: Unanimitat a favor.
9. Aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe trimestral de Tresoreria i Intervenció corresponent al 2n. trimestre de 2015, en relació al Període Mig de Pagament (PMP) donant compliment a l’Ordre per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament de informació prevista a la LOEPSF, i al Reial Decret 635/2014, de 25 de juliol. Votacions: Unanimitat a favor.
10. Dictamen sobre l’aprovació definitiva del Compte General de l’Ajuntament de Canovelles, corresponent a l’exercici de 2014. Votacions: Aprovat amb els vots a favor del PSC, CiU i PP, el vot en contra de Canovelles Canvia i les abstencions de Ciutadans i ERC.
11. Proposta dels grups municipals del PSC, Canovelles Canvia-Entesa, Ciutadans, ERC, PP, i CiU de l’Ajuntament de Canovelles, de suport a l’activitat industrial a la planta de Valeo-Martorelles. Votacions: Unanimitat a favor. 
12. Proposta del grup municipal Canovelles Canvia-Entesa, per establir criteris clars en la gestió dels mitjans municipals de comunicació i difusió. Votacions: Denegada amb els vots a favor de Canovelles Canvia, Ciutadans i PP, el vot en contra del PSC i les abstencions d’ERC i CiU.

Comissió Informativa de l’Àrea de Serveis a les Persones
13. Proposta dels grups municipals d’ERC i PSC, en commemoració del 28 de juny, dia de l’alliberament o l’orgull LGBT. Votacions: Unanimitat a favor. 
14. Proposta dels grups municipals del PSC, Canovelles Canvia-Entesa, Ciutadans, ERC, PP i CiU de l’Ajuntament de Canovelles de suport a l’acollida de població refugiada, víctima dels conflictes armats a la mediterrània. Votacions: Unanimitat a favor.