sábado, 19 de septiembre de 2015

Les festes en honor a la Verge de Guadalupe superen les expectatives!


Fa 34 anys que l'Hogar Extremeño celebra el Dia d'Extremadura i les festes en honor a la Verge de Guadalupe a Canovelles. Enguany, centenars de veïns i veïnes van gaudir durant tres dies d'un extens programa d'activitats pensades per a grans i petits, a la plaça de la Joventut.
 
La processó de la Verge des de la Parròquia de Fàtima fins a la plaça de la Joventut, el tradicional festival folklòric a càrrec del cor i els grups de dansa del centre, l'ofrena floral a la verge i l'esperat Vi d'Honor van ser les activitats més destacades del programa.

No obstant i a banda de les activitats de cultura i tradició extremenya, la festa va comptar també amb un arrossada popular, una ballada de Diables i Gegants, diverses actuacions musicals i monòlegs, jocs infantils i espectacles de tot tipus.


La tradicional cantada dels himnes de Catalunya i Extremadura va tancar les festes d'enguany, posant novament de manifest la germanor i bona convivència existent entre aquestes dues comunitats dels nostre municipi.