sábado, 19 de marzo de 2016

El Cros Verdaguer aplega 238 participants

El 12 de març es va celebrar el 32è Cros del Jacint Verdaguer, organitzat per l'AMPA de l'escola amb el suport de l'Ajuntament, amb una participació total de 238 alumnes de les escoles del municipi.

Durant tot el matí van tenir lloc 12 curses diferents, 6 masculines i 6 femenines, seguides de ben a prop per tots els familiars dels joves corredors.

L’Escola Jacint Verdaguer va tornar a ser l’escola amb més participació del cros, amb 120 participants, i va guanyar 5 de les 12 curses: la cursa de p3 masculina, la de p4 i p5 masculina, la pre-benjamí femenina, la benjamí masculina i l'aleví femenina.

Al cros popular masculí, van fer pòdium Sergio Torres (1r), Mustapha Jbini (2n) i Manuel Matutano (3r) i al cros popular femení: Clàudia de la Piedra (1a), Clàudia Segura (2a) i Bárbara Ribera (3r), tots sis del Club Atletisme Canovelles.

L’Escola Congost va participar amb 48 alumnes, l'Escola Els Quatre Vents amb 26 i l’Escola Joan Miró amb 10 alumnes.

Cros de l’Escola Congost

L'AMPA de l'Escola Congost organitzarà també el 32è Cros de l'Escola Congost el 15 d'abril. Les curses tindran lloc a partir de les 17:15 hores, a la mateixa Escola i la inscripció es farà el mateix dia de la cursa, a partir de les 16:30 h, i de forma gratuïta.

Hi haurà obsequis i berenar per a tots!!