viernes, 27 de mayo de 2016

El coreà JDCR guanya al Torneig de videojocs de lluita ADFT

Els joves d'Arkham Team van organitzar els dies 21 i 22 de maig, la setena edició de l'Arkham Digital Fighting Tournament (ADFT) al Teatre Auditori Can Palots, amb una participació total de 115 jugadors i jugadores.

Dos dies de torneig de videojocs de lluita que van superar totes les expectatives pel nivell de jugadors que van participar i per la quantitat de públic assistent a l’esdeveniment.

L’Street Fighter V va ser la gran novetat del certamen, juntament amb el gran torneig Tekken Tag Tournament.

Una competició que va anar acompanyada de grans jugadors nacionals com HellTPM, Caiper o Fasoll, així com de convidats internacionals d'alt nivell, com la gran estrella del torneig: el número 1 mundial de Tekken, el coreà JDCR, que va resultar guanyador del torneig de Tekken Tag Tournament 2, el qual va viatjar des de Corea fins a Canovelles per a participar al torneig.

El segon classificat d’aquest torneig va ser el sevillà (un dels millors d’Espanya) Gragrasinha; el tercer, Farm2PlayDevil (considerat un dels millos jugadors d’aquest joc a nivell europeu); el quart, KitJGriec i el cinquè, FanGames_TKD Lin. Pel que fa al torneig Street Fighter V, els primers classificats van ser: Cristian RG (1r), Daz (2n), Hell TPM (3r) i Darwink (4t).

A més del torneig, es van oferir durant tot el cap de setmana activitats paral·leles per a un públic no tan expert, així com un petit mercat de videojocs amb productes d'importació i retro, molt difícils de trobar a les botigues de videojocs convencionals. 

L’activitat també tenia una zona de bar i una zona d'Arcade, on els participants i els visitants podran gaudir d'un refresc, descansar del torneig o jugar gratuïtament a les màquines Arcade.