domingo, 27 de noviembre de 2011

Dones socialistes de Canovelles contra la violència de gènere









Aquest dissabte les dones socialistes de Canovelles han realitzat, com cada any, un esmorzar per commemorar el dia contra la violència de gènere. Aquest acte, al que han assistit més de 100 persones, ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Canovelles, José Orive, i la regidora de Dona i d’Igualtat, Silvia Hernández.

La regidora ha obert la intervenció emfatitzant la necessitat de recursos tant humans com econòmics per poder fer front a la violència de gènere, destacant també que la crisi no és excusa per retirar com a prioritat de l’agenda política el compromís en matèria de gènere, i que
no podem fer cap pas enrere.

L’alcalde i primer secretari de l’agrupació de Canovelles, José Orive va començar la seva intervenció recordant a la persona que va impulsar aquests esmorzars, la Lluïsa Prat, regidora a l’ajuntament del nostre poble va ser un molt bon exemple de dona lluitadora al municipi, que va combinar de forma exitosa la seva trajectòria política amb la seva vida personal. Tot seguit va remarcar la importància de les polítiques de discriminació positiva com a eina per combatre les desigualtats socials existents.

Cal destacar que la creativitat també va estar present en aquesta jornada amb la interpretació de cançons de reivindicació en clau d’humor per part de les dones, que han acabat donant pas a l’inici del ball com a clausura de les activitats.