martes, 28 de febrero de 2012

L’Ajuntament de Canovelles està al corrent del pagament als proveïdors

La nova llei aprovada pel Govern d'Espanya no afecta a l'ajuntament, però si el deute pendent de cobrament de les administracions superiors


El Consell de Ministres del Govern d’Espanya va aprovar el 24 de febrer el Real Decreto Ley de creación del mecanismo de financiación a entidades locales para el pago a proveedores. La Llei preveu que els proveïdors que estiguin pendents de cobrament de les administracions locals, ho podran fer a partir del mes de maig en les entitats financeres.


En el cas de l’Ajuntament de Canovelles, aquesta Llei no ens afectarà, ja que gràcies a la feina realitzada durant els darrers anys de contenció pressupostària i de bona gestió de tresoreria, no hi ha deutes acumulats i les factures es paguen en un promig de 43 dies.


Per altra banda, les administracions superiors tenen un deute amb l'Ajuntament de Canovelles de més de 2.200.000 euros, que encara no han liquidat, i que pot comportar en un futur proper problemes de tresoreria que podrien afectar a tot l’engranatge del consistori.