jueves, 6 de marzo de 2014

Emma Vilarasau actua a Can Palots

El proper diumenge 9 de març a les 6 de la tarda, a Can Palots, podrem gaudir d’un recital poètic a càrrec d’Emma Vilarasau acompanyada de Xavier Bosch i que, sota la direcció de Jordi Bosch, ens presentarà “Els meus poemes”. 

Els meus poetes és un espectacle que neix de la passió i l’estima d’uns autors poètics que predominen en el nostre dia a dia. És una proposta on la música i la paraula es donen la mà per invitar-nos a explorar cada racó més íntim de nosaltres mateixos.

Emma Vilarasau ens recitarà poemes d’aquells autors que l’han acompanyada al llarg de la seva vida, com Palau i Fabre, Joan Vinyoli, Miquel Martí i Pol, Joan Marguerit, Chantal Mailard, Pablo Neruda, Jorge Luís Borges i Mario Benedetti.
Juntament amb el músic Xavier Bosch, tant a la percussió com a la guitarra, convidaran a l’espectador a aturar-se i aprofundir en la poesia, tot creant una atmosfera plena d’emocions.

Els meus poetes és una invitació a intimar en soledat amb la música i la paraula, una invasió d’estímuls i de contacta amb un món invisible com és el nostre propi interior.

Més informació:     Venda d'entrades