miércoles, 12 de marzo de 2014

Virginia Ávila guanya el Premi de Recerca Jove

La Virginia Ávila va acabar 2n de Batxillerat el curs passat a l’Institut Bellulla i  li han concedit una de les vint beques-salari Ítaca UAB-Santander per a joves amb alt rendiment acadèmic. Ha guanyat el Premi de Recerca Jove amb el treball "Un criminal, un perfil" i ja és la tercera alumna de l'Institut Bellulla que rep aquesta beca.

Un total de 95 alumnes i 11 centres d'ensenyament de secundaria han estat guardonats amb els Premis de Recerca Jove que atorga la secretaria d'Universitats i Recerca pels seus treballs d'investigació científica. Enguany, els premis celebren la 32a edició i s'hi han presentat un total de 285 treballs de 384 alumnes. L’acte de lliurament, que es va celebrar dissabte al migdia a l’Auditori el va presidir el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, acompanyat director de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, Pere Pardo."

Els Premis de Recerca Jove tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent. Per això, promouen que els alumnes a partir del segon cicle d'ensenyament secundari, amb el suport dels tutors dels seus centres educatius, s'iniciïn en l'àmbit de la recerca científica realitzant un treball d'investigació en el qual apliquin els coneixements propis de la seva formació


Moltes felicitats, Virginia!!!