sábado, 6 de junio de 2015

Alta participació a la festa de cloenda dels Jocs Escolars


Dissabte 30 de maig va finalitzar la temporada de Jocs Escolars amb un gran circuit de jocs obert a tots els nens i nenes de Canovelles, instal·lat a l’escola Els Quatre Vents i a una part del carrer Indústria.

La 31a edició dels Jocs Escolars de Canovelles van acomiadar-se fins al proper mes d’octubre amb més de 200 participants, que van gaudir de tota una jornada de jocs i esports dins i fora de l’escola Els Quatre Vents.

Cada participant va rebre una medalla commemorativa dels Jocs Escolars, un obsequi cedit per l’AMPA de l’escola Els Quatre Vents i un refrescant gelat.

Els equips guanyadors d’aquesta edició dels Jocs Escolars van rebre, a més, un trofeu. Enguany, casualment, cada escola va guanyar un títol diferent i van sortir premiats el 3r curs del Verdaguer, el 4t curs del Congost, el 5è curs del Joan Miró i el 6è curs d’Els Quatre Vents. 

La trobada també va servir per nomenar, un a un, als joves col·laboradors dels Jocs Escolars més destacats de cada escola. El premi al millor col·laborador, però, es descobrirà a la gala de Millors esportistes de Canovelles, que es celebrarà el proper divendres 26 de juny.