sábado, 20 de junio de 2015

Amb l'arribada de l'estiu, arriben les festes de fi de curs

Actuacions dels nens i nenes, berenars, tallers de manualitats, balls i molta música a les festes de final de curs!

Els primers en celebrar l'arribada de l'estiu han estat els nens i nenes de 6è del Jacint Verdaguer que, el 12 de juny, van gaudir de la festa de comiat amb actuacions i el lliurament d'orles. 

El 13 de juny ho van celebrar les escoles Congost i Joan Miró. Al Congost van celebrar "Les olimpíades antigues" amb l'entrega orles, actuacions, una gimcana, animació infantil i la presència del burricorni i els Diables de Canovelles. Al Joan Miró ho van celebrar amb l'esperat festival d'actuacions al pati, tallers, un berenar i l'entrega de records als alumnes de 6è. 

Els joves de 4t d'ESO de l'institut Bellulla s'acomiadaran amb una gran festa a la pista de l'institut, plena d'actuacions, animació i pica-pica, el 17 de juny. Els alumnes del Jacint Verdaguer celebraran el fi de curs amb un festival al Teatre Can Palots, el 16 i 17 de juny, i la tradicional Festa de l'aigua a l'escola, el 19 de juny. L'escola Els Quatre Vents també s'acomiadarà del curs el 19 de juny amb l'acompanya-ment de totes les famílies i diverses actuacions a l'escola, igual que els joves de l'institut Bellulla, que celebraran la seva festa el 19 de juny, amb tot tipus d'activitats. Els alumnes de la SI Domus d'Olivet, finalment, celebraran el final del curs el 25 de juny.