miércoles, 1 de julio de 2015

L'Ajuntament ha celebrat el primer ple de la nova legislatura

El passat 25 de juny va celebrar-se una sessió extraordinària del ple de l'Ajuntament a la sala de plens Ma. Lluïsa Prat, amb el següent ordre del dia i les següents votacions:

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior celebrada el dia 13 de juny de 2015. Votacions: unanimitat a favor.

2. Establiment del règim de sessions ordinàries del Ple de l’Ajuntament i de la Junta de Govern Local. Votacions: unanimitat a favor.

3. Aprovació de la creació i composició de les Comissions Informatives de caràcter permanent. Votacions: unanimitat a favor.

4. Aprovació de la creació i composició de la Comissió Especial de Comptes. Votacions: unanimitat a favor.

5. Nomenament de representants de la Corporació a ens i òrgans col·legiats. Votacions: unanimitat a favor.

6. Donar compte de la Resolució de l’Alcaldia núm. 679, de data 15 de juny de 2015, de nomenament de membres de la Junta de Govern Local i Tinents d’Alcalde.

7. Donar compte de la Resolució de l’Alcaldia núm. 680, de data 15 de juny de 2015, de delegació de facultats genèriques i específiques a regidors.

8. Donar compte de la Resolució de l’Alcaldia núm. 695, de data 19 de juny de 2015, de delegacions de competència de l’Alcaldia a la Junta de Govern Local.

9. Donar compte de la Resolució de l’Alcaldia núm. 696, de data 19 de juny de 2015, de constitució dels Grups Municipals i designació de llurs portaveus.