jueves, 2 de julio de 2015

Sopar medieval del Club de Rol Wizards & Warriors

Aquest dissabte dia 27 de juny va tenir lloc el Sopar Medieval, organitzat per l’Associació Juvenil Club d’Estratègia i Simulació Wizards & Warriors.

El sopar s’emmarca en la celebració del 25 aniversari de l’associació i en l’activitat Mercat Medieval organitzada per un conjunt d’entitats del municipi. 

Durant el sopar, celebrat a la sala El Campanar, que va començar a les 21:30, 81 assistents van poder gaudir de servei de ludoteca per als més petits, dels espectacles de dansa del grups “Ingravitt dansa” i del grup de Bollywood del “Centre Shindia”, espectacle de combat del grup “Hijos del Fuego” i l’espectacle de màgia amb el mag “Jordi Sky”, juntament amb un pastís per celebrar l’aniversari que es va compartir amb tots els comensals.

Seguidament es van obrir les portes a tot el públic per poder gaudir de balls tradicionals a càrrec de la Colla Gegantera de Canovelles i el “DJ Aced” va tancar la festa amb bona música a les 3:00 de la matinada.

Tot i que aquesta és una de les activitats més fortes de l’associació en la celebració del 25 aniversari, de cara al mes de novembre, s’estan preparant les Jornades Intensives de Rol i Simulació Valhalla (més conegudes com J.I.R.S. Valhalla), activitat que es va deixar de realitzar i que es pretén recuperar, juntament amb una exposició de la història de l’associació.

Més informació: