martes, 24 de mayo de 2011

Compartim una mateixa il·lusió

 A continuación adjunto un texto de Francesc Sánchez:

"Volem aprofitar aquest espai per a agrair a tots aquells i aquelles persones progressistes de Canovelles la confiança dipositada en els nostre equip que conformarà el proper Grup Municipal Socialista del nostre Ajuntament.

Hem treballat aquest darrers anys amb l’únic objectiu de fer una Canovelles millor dia a dia, transformant el nostre poble, i en aquest mateixa línia continuarem treballant, perquè nosaltres apostem per la Canovelles del futur.

Estenem la mà a tots aquells que vulguin sumar i arribar a acords, treballant de manera ferma per Canovelles, de manera dialogant. Refusem la crispació i l’enfrontament inconsistent, sense més objectiu que generar controvèrsies gratuïtes. En aquesta taula de joc no ens trobaran.

Perquè queda molt per fer, perquè el treball fet aquesta darrera legislatura ja és passat, no queda temps per perdre. Amb tota la il·lusió del món ens preparem per iniciar la nova redacció del Planejament urbanístic de Canovelles, com a principal eix del programa a desenvolupar en aquesta legislatura, establint el criteris de creixement i desenvolupament del nostre poble. Protegint el nostre patrimoni històric i natural, cohesionant territorial i socialment Canovelles.

Aquest propers quatre anys de govern municipal volem continuar comptant amb l’opinió de totes les persones que vivim a Canovelles, per que ens estimem Canovelles i compartim una mateixa il·lusió."

FRANCECS SÁNCHEZ LÓPEZ 
Secretari d'organització del PSC de Canovelles