sábado, 7 de mayo de 2011

Un bon dissabte


Vaig poder gaudir el passat dissabte, 30 d’abril d’un esplèndid dia de sol, sense massa calor a la  remodelada zona esportiva de Can Duran, juntament amb els militants i simpatitzants socialistes de Canovelles. Per cert, penso que han quedat molt bé aquestes instal·lacions, i des d’aquestes línies us vull animar  a donar-vos una volta i fer ús d’aquest espai. Prop de cent amics ens vam ajuntar per fer una mica d’esport i un bon esmorzar, fent caliu i agafant forces per a preparar uns comicis que estan molt a prop.

Va ser una magnífica diada en la que els homes progressistes de Canovelles vam compartir acudits, riures, neguits i anhels de futur, perquè som molt conscients que en les eleccions municipals del proper 22 de maig Canovelles i els que hi vivim en ella ens hi juguem molt. En els propers quatre anys, a més de continuar desenvolupant les actuacions que s’estan portant a terme, com el projecte de Canovelles ciutat educadora, el Pla Local d’Habitatge, etcètera, el govern municipal ha de repensar el futur de la nostra localitat, i dissenyar el nostre poble per als propers vint o trenta anys. Com em va comentar un company esmorzant, aquesta feina es massa important com per a deixar-ho en mans de qualsevol.

Penso que decidir i defensar el futur de Canovelles només es pot fer des de Canovelles, gent de Canovelles, i que ningú pot venir de fora e dir-nos com hem de fer les coses, perquè ningú no conèixer més bé les virtuts i les carències del nostre poble que el canovellins.Tal i com vaig comentar a aquest amic, sense cap mena de dubte el PSC presentem una llista plena de gent de Canovelles preparada i il·lusionada per treballar per Canovelles com a únic objectiu, i per sobre de tot, som gent que ens estimem el nostre poble, i aquest és la millor garantia de futur.

Des d’aquí vull donar les gràcies a tots els que bau participar d’aquest esmorzar, agraint la vostra presència i el vostre recolzament. La vostra confiança ens dona força per continuar treballant per Canovelles.