martes, 24 de mayo de 2011

El dia després

Amb poques hores desprès de la llarga jornada electoral del diumenge 22 de maig no és temps per a fer reflexions en calent ni precipitades sobre els resultats electorals, ja que molt possiblement extrauríem conclusions errònies. Les valoracions per ser encertades han de ser fruit d’un procés de meditació lent, fred i assossegat.

Malgrat això, el que hem correspon com a Alcalde és agrair el suport i la confiança que com a ciutadans heu dipositat en la meva persona i en el meu equip mitjançant els vots. En uns temps tan canviants i confusos rebre un recolzament tan aclaparador, fruit d’una meditada decisió com és el vot és motiu d’especial alegria i emoció. Us puc ben assegurar que la nit del 22 de maig serà una d’aquelles dates que perduren en la memòria per a mi i per als companys socialistes de Canovelles.

Tal com he dit, us agraeixo aquest confiança, i de la mateixa manera assumeixo de forma il·lusionada la responsabilitat que recau en la meva persona i en la de l’equip que a partir del proper Ple del dia 11 de juny formarà el govern municipal de Canovelles. Som gent seriosa i compromesa, per això el nostre objectiu és retornar aquesta confiança amb treball constant, optimisme i posant als servei dels nostres veïns el millor de nosaltres mateixos.

Tal i com he dit en diverses ocasions el meu objectiu, el objectiu de tots i totes, és millorar les condicions de vida de totes les persones que vivim a Canovelles. Igualment penso que aquesta feina s’ha de portar a terme comptant amb tots, ja que més enllà de sigles i colors, un Alcalde és l’alcalde de tots els ciutadans, i ha de vetllar pel bé comú. Per aquest raó sapigueu que teniu la porta del meu despatx oberta, com sempre ha estat, per a escoltar les vostres opinions sobre com poder treballar tots plegats pel futur de Canovelles.

José Orive Velez
Alcalde.