martes, 17 de mayo de 2011

Festa de la Rosa


Per segona vegada en un mes Orive congrega més de 1000  persones a la Festa de la Rosa al Pavelló Tagamanent.

Un any més, l’agrupació Socialista de Canovelles va celebrar la tradicional i emotiva Festa anual de la Rosa a Canovelles, aquest any coincidint en ple equador de la campanya electoral. Una festa que a priori es tenia previst realitzar a la plaça de la Joventut i que per les inclemències meteorològiques es va haver de traslladar al pavelló Tagamanent. Unes mil persones van omplir el pavelló D’esports Tagamanent mostrant el seu suport a Orive. L’acte es va iniciar de manera distesa amb un grup de dansa de bollibood de la localitat.
Tot seguit es va obrir pas a les intervencions polítiques amb el candidat Emilio Cordero, conegut al municipi per ser el Cap de Colla dels Diables de Canovelles, que va voler remarcar que “durant  tota  la  meva  vida  he participat amb moltes altres persones el meu granet de sorra per aconseguir entre tots  plegats  poder  fer  de  Canovelles  un  poble  millor.  I  ara  vull  continuar participant,  col·laborant  i  treballant  per  a  Canovelles.  Per  això  em presento  a  la  candidatura  de  José  Orive.  Perquè  sens  dubte  és  la  millor garantia perquè el nostre poble segueixi creixent com es mereix”.

Va continuar l’acte amb la intervenció de la Regidora de Gent Gran, Teresa Riera que va explicar de forma contundent que “En  aquests  quatre  darrers anys  Canovelles  ha  evolucionat  sense  precedent,  oferint  noves  i  millors instal·lacions  i  infraestructures  com  el  Casal  de  la  Gent  Gran,  l’Escola Bressol Marta Mata, el teatre Auditori Can Palots, entre d’altres. Aquestes obres  només  tenen  un  únic  objectiu,  que  és  millorar  els  serveis,  i  en definitiva, la vida de tots i cadascun dels Canovellins”.

Per tancar l’acte va intervenir el Primer Secretari de l’Agrupació Local del PSC i alcalde de Canovelles, José Orive que entre altres aspectes rellevants comentava “[...] a diferència d’alguns  partits locals que només proposen i  plantegen  propostes  als  veïns  de  Canovelles,  en  aquests  15  dies  de Campanya  electoral,  per  a  nosaltres  la  campanya  comença  a  partir  del  23  de  maig,  el  dia  després  de  les  el.leccions,  amb  treball  i  esforç  que solvent  de  manera  eficaç  i  eficient  les  necessitats  i  problemes  dels nostres  ciutadans.  Nosaltres  no  fem  la  “carta  als  reis  mags”  amb  coses inviables”.  L’alcalde apuntava de manera pragmàtica que  “els  propers 4  anys  seran  difícils,  durs  i  complicats,  perquè  seran  anys  en  què l’administració  local  disposarà  de  pocs  recursos,  però  com  en  altres ocasions  junts  construirem  el  nostre  futur,  perquè  tinc  més  il·lusió  i ganes  de  treballar  que  mai”.  Orive va remarcar sintèticament les quatres grans línies que configuren el seu programa per als propers quatre anys, entre els quals va destacar la redacció d’un nou POUM, la promoció econòmica de

Canovelles amb l’objectiu de crear llocs de treball, ampliar l’oferta educativa i cultural, i assegurar la cohesió social al municipi, entenent que aquestes són les millors eines per superar la situació de crisi generalitzada. Tot això comptant en tot moment, com ha estat fins ara, escoltant a tots els ciutadans de Canovelles, desplegant encara més els mètodes de participació ciutadana existents al poble. Com a colofó final Orive va realitzar la presentació de tots els membres del seu equip de treball per a la propera legislatura, amb unes paraules d’especial emotivitat i afecte, per la gran tasca, treball, esforç i una vida completament dedicada al servei als altres per la nostra companya i 1ª Tinent Alcalde M. Lluïsa Prat, que va morir el 9 d’Abril. Orive va finalitzar la seva intervenció emfatitzant, que el millor aval i garantia de futur que presenta és la feina feta fins ara i recordant a tots els assistents que “Jo millor que ningú, conec les necessitats del nostre poble, i tinc il·lusió, idees i equip per seguir creixent i avançant”