viernes, 16 de marzo de 2012

L’Ajuntament s’apropa als alumnes de Canovelles






Els centres educatius de Canovelles estan visitat aquests dies l’Ajuntament, dins el programa Visquem l’Ajuntament, amb l’objectiu de conèixer el funcionament de l’administració i compartir els seus punts de vista amb l’alcalde.

Han passat per la Sala de Plens M. Lluïsa Prat de l’Ajuntament els alumnes de l’Institut Bellulla, els del Centre de Formació d’Adults i els alumnes de l’escola Joan Miró. Avui ha estat el torn de l’escola Jacint Verdaguer que ha estat rebuda per l’alcalde, José Orive, i el regidor d’Educació i Cultura, Francesc Sànchez, a les 10 del matí.

L’alcalde ha ensenyat als alumnes de tercer de primària les banderes que presideixen la sala de plens, el significat de l’escut de Canovelles i les imatges dels alcaldes que han governat el poble des dels seus inicis i fins avui. Els petits han escoltat atentament l’explicació de l’alcalde sobre el funcionament de l’Ajuntament i han pogut ocupar, fins i tot, les cadires dels regidors i regidores del consistori.
Un cop finalitzada l’explicació de l’alcalde, els alumnes han resol, un a un, els seus dubtes en quant al funcionament de l’administració i les funcions de l’alcalde i els regidors. L’alcalde s’ha interessat per totes les opinions dels petits i ha conversat una llarga estona amb els nens i nenes sobre l’Ajuntament, els impostos, la futura piscina municipal, l’escola Els Quatre Vents, el camp de futbol, les obres del carrer Santa Madrona, entre d’altres temes.

El proper 22 de març visitaran l’Ajuntament els nens i nenes de l’escola Els Quatre Vents i el 12 d’abril ho faran els alumnes de l’escola Congost.