sábado, 3 de enero de 2015

Centre Esportiu Municipal Thalassa

El Complex Esportiu Municipal Thalassa, ubicat al carrer Indústria núm. 98, al Polígon Can Castells, té un total de 3.331 metres quadrats i compta amb dues piscines exteriors -infantil i d'adults- i tres piscines interiors: una de 25 per 12,5 metres, una altra de 87 metres quadrats per activitats dirigides i una tercera de 46 metres quadrats amb hidromassatge.

Thalassa també ofereix una sauna de vapor i una sauna seca, així com una sala de fitness de 208 metres quadrats, dues sales polivalents, una sala de massatges i estètica i una zona d'ús social i esbarjo equipada amb vending i mobiliari per fer més confortable l'estada.

Horaris

El Complex té un horari de 7 a 22:30 hores, de dilluns a divendres, i de 9 a 15 hores, dissabtes i diumenges. Només tancarà els dies festius. 

Els horaris de la piscina exterior són:
del 25 de juny a l’1 de setembre, de dilluns a diumenge d’11 a 19:30 hores.

Serveis

Aquestes modalitats de tarifa inclouen tots els serveis bàsics que ofereix el Complex: ús lliure de les piscines, la zona d'hidromassatge, la sauna, el bany de vapor, la sala de fitness, les activitats dirigides aquàtiques i les activitats dirigides de sala.
Thalassa també ofereix, però, altres activitats complementàries que s'han de pagar a part, com ara, els cursets de natació.

Activitats dirigides

Les activitats dirigides incloses en la quota d’abonat seran, entre d’altres, aerodance, step, bodypump, cxworx, ctc, aiguagim, pilates, gac, cycling i gim suau.

Altres serveis

El Complex disposa d'altres serveis com l'ús puntual i gratuït d'armaris per desar la roba, espai social amb dispensadors i expenedors de begudes i menjar, venda de material esportiu bàsic i aparcament exclusiu i gratuït per a abonats.

Més informació:

Telèfon 93 840 75 52