lunes, 19 de enero de 2015

El grup Trece actua a Can Palots

El proper divendres, 23 de gener a les 21:30 hores, el Grup Trece presentarà el seu nou disc Retales desordenados al Teatre Auditori Can Palots.

Interpretació: Laura Godó (veu), Jordi Vila (guitarra i cors), Victor Reyes (baix), Xavi Vilà (bateria).

Trece parteix de la fusió musical de dos cantautors catalans: El hermano del Vila i Laura Godó. A finals del 2013, van decidir unir-se per crear un projecte en comú, un duet de caire acústic que combina tant temes propis com versions de diferents estils musicals.

Especialment, la formació s’engloba dins del gènere pop rock i es caracteritza per oferir al seu públic un repertori versàtil en què la mescla entre guitarres i veu, juntament amb algun que altre instrument de percussió, reprodueix el so característic de la banda.  

El seu primer treball discogràfic com a conjunt, que rep el nom de Retales desordenados, va veure la llum al desembre de 2014. El proper divendres 23 de gener trepitjaran amb força l’escenari del teatre de Can Palots per presentar el disc en format banda.

Durant l’espectacle, a més d’incloure les tretze cançons que formen el disc, Trece, també entonarà clàssics musicals que de ben segur faran vibrar a tots els espectadors.

Més informació:
Concert acústic. Preu: 3 €  
Venda d'entrades al mateix Teatre, de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores.