domingo, 4 de enero de 2015

El Racó, espai familiar

Què és un espai familiar?

És un servei d'atenció a les famílies que aviat tindran un fill/a i aquelles amb infants de 0 a 3 anys.

Què ofereix?  

Per als pares: Orientació i suport a la criança i educació dels infants, un espai de relació amb altres famílies i xerrades sobre temes específics.

Per als infants: Un espai on conèixer i jugar amb altres infants i adults i tallers, jocs i activitats culturals adequades a la seva edat.

I quina finalitat té?

Incidir en la millora de qualitat de vida dels infants, promovent els seus drets i vetllant per les seves necessitats per mitjà d'uns espais de trobada entre les famílies i els infants, mitjançant la intervenció de professionals experts.

Quins grups tenim?

Racó pre-part: Servei d'acompanyament durant l'embaràs. A partir del Racó Nadó posem en contacte a les famílies que esperen un fill/a amb d'altres que han passat fa poc per l'experiència. A més oferim entrevistes concertades per tractar aquells temes de la maternitat i criança sobre els que es necessiti un suport.

Racó Nadó: Per a famílies amb nadons de 0 a 9 mesos  o que esperen un nadó, els dimarts de 10 a 12 hores o  els dimecres de 15 a 17 hores. Preu: 11,34 € mensuals. Cal inscripció prèvia.

Racó familiar: Per a famílies amb infants de 9 mesos a 3 anys escolaritzats o no. També si hi ha la possibilitat que els  germans majors o menors puguin assistir al  grup del racó familiar amb el seu germà /na  de  9 mesos a 3 anys. Hi han dos grups: dilluns i dimecres de 9:30 a 12 hores i dimarts i dijous de 16:30 a 19 hores. Preu: 18,55€ mensuals. Cal inscripció prèvia.

Racó de joc: Per a famílies amb infants d’1 a 6 anys, estiguin escolaritzats o no. Dilluns de 16:30 a 19 hores. Preu: 3 €/infant. No es necessària inscripció.

Racó t’escolta: Espai de consultes i assessorament individual per a pares i mares, ja sigui durant l'embaràs, post part o qualsevol moment de la criança de 0 a 3 anys. 20 €/ sessió. Cal demanar cita per telèfon.

On som?

Dins l'Escola Bressol Marta Mata
Carrer de Can Palots, núm. 1 
elraco@canovelles.cat
telèfon 93 744 59 95 – 660854855
Tancat per vacances durant el mes d'agost