sábado, 17 de enero de 2015

Suport a emprenedors, comerç i empresa

Emprenedors

Secció adreçada al suport, l'assessorament i la resolució dels dubtes i problemes de totes aquelles persones en actiu o aturades que vulguin desenvolupar el projecte de creació de la seva pròpia empresa.

En aquest àmbit, els emprenedors trobaran informació específica per a l'auto ocupació, la sol·licitud de subvencions o ajuts i per l'elaboració del seu pla d'empresa, document en què la persona emprenedora expressa com vol convertir la seva idea en una empresa, que serveix per determinar la viabilitat del projecte de creació de l'empresa.

Comerç

Secció que potencia el comerç amb campanyes comercials i accions de dinamització, ofereix formació específica en matèria de comerç, informa i assessora sobre tràmits i subvencions i sobre els requisits de l’activitat en relació amb els drets i deures de les persones consumidores i usuàries.

Empresa

Secció adreçada a la difusió d’informació relativa a l’oferta formativa pels empresaris i els seus treballadors, assessorament i informació de tràmits i subvencions, promoció i difusió del teixit empresarial i nexe de comunicació administració-empresa.

A més, la Borsa de Treball ofereix el servei gratuït on publicar la teva oferta de treball que:

  • Disposa de diferents perfils de treballadors de Canovelles i de la comarca.
  • Ajuda a trobar els candidats més idonis d’una manera ràpida i eficient i en 24 hores pots disposar dels currículums de les persones que més s’ajusten al perfil que ens demanes.