domingo, 13 de mayo de 2012

Companys / Companyes,





Les retallades per part del govern de la Generalitat en Educació, estan desmantellant a passos gegants el sistema educatiu públic de qualitat. L’exemple més flagrant el trobem a l’educació infantil pública de 0 a 3 anys que es troba en risc de continuar existint, perquè el govern de la Generalitat ja no finançarà les escoles bressols municipals de manera que puguin ser sostenibles com fins ara, abocant-les per tant a la seva desaparició.

L’educació no és un servei sinó un dret per a tots els ciutadans, per això des de l’agrupació Socialista de Canovelles, hem iniciat una campanya per recollir signatures, i recolzar les actuacions parlamentaries en defensa de les escoles bressols municipals.

Ara és el moment d’actuar, no podem retrocedir ni un pas més, si vols participar en la recollida pots aconseguir els fulls de signatures a la botiga Cañas o qualsevol tarda de 17h a 19h a l’agrupació al c/Industria n2. Els fulls amb la recollida de signatures s’han de tornar a l’agrupació (c/Industria n2) o a la botiga Cañas abans del dia 24 de maig que acaba la campanya.

Una signatura, pot canviar moltes coses,

Vine t’esperem!



José Orive Vélez