sábado, 22 de diciembre de 2012

A Canovelles ningú ens ha regalat res






L’agrupació Socialista de Canovelles va organitzar el passat dimarts 18 de desembre, a la sala 2 i 3 de l’auditori Can palots, la tradicional trobada de cloenda que realitza el PSC de Canovelles, en aquestes dates nadalenques amb la intenció d’acomiadar aquest any 2012 juntament amb les més de 60 persones que entre veïns, simpatitzants i militants van assistir. L’acte es va caracteritzar per dos intervencions. En primer lloc, el primer secretari, Francesc Sánchez, va donar les gràcies a tots els canovellins i canovellines per la confiança dipositada una vegada més en el partit Socialista a Canovelles sent la primera força política a les passades el.leccions autonòmiques. Tot plegat va emfatitzar en el motor d’aquesta agrupació viva i dinàmica, que sense cap dubte són les seves persones, canovellins i canovellines que gràcies a la seva empenta, participació i col·laboració fan possible que la solidaritat, la igualtat d’oportunitats i la justícia social arribin una mica més enllà, construint un poble que cada dia sigui una mica millor.

 

En segon lloc va intervenir l’alcalde, José Orive, que va contextualitzar la situació actual, reivindicant que aquest no és el mon que vull deixar com alcalde, ciutadà i pare a les meves filles, hem retrocedit 30 anys endarrere en alguns àmbits essencials com els drets laborals, socials, etc. Drets que s’han aconseguit amb la lluita ferma de moltes generacions. Això no ho podem oblidar, al igual que no podem oblidar que a Canovelles ningú ens ha regalat res, tot ho hem aconseguit amb molta empenta, esforç i treball. De la mateixa manera que no podem retrocedir amb una nova reforma educativa anacrònica del PP, que trenca amb el model de l’escola inclusiva treien els recursos que garanteixen la igualtat d’oportunitats d’una educació pública de qualitat, per una educació que segrega els alumnes per raó de llengua o per donar subvencions a aquells centres privats que segreguin els alumnes en funció del sexe.

 

Posteriorment en clau local va transmetre un missatge clar i concís, el grup Municipal Socialista de Canovelles seguirà treballant dur i amb convicció com sempre ho hem fet per garantir el benestar dels nostres veïns i veïnes, així com la llibertat dels seus drets i la igualtat d’oportunitats. Amb entusiasme i empatia, l’alcalde Orive, recordava la seva responsabilitat amb el compromís i servei als canovellins, ara més que mai hem de caminar i construir junts tots plegats, moviment associatiu, agents socials, ciutadans, veïns i administració local, perquè encara queden moltes coses per treballar i millorar amb la vostra confiança i suport, per fer de Canovelles un poble on siguem cada dia una mica més feliços. Finalment els prou de 60 assistents van passar al Hall de l’auditori de Can Palots, a brindar amb una copa de cava per un nou any 2013, amb la il·lusió de que aquest nou any reneixi l’esperança d’un mon millor.