martes, 4 de diciembre de 2012

Ells mereixen el nostre agraïment i reconeixement

El passat divendres, 30 de novembre  hem fet com cada any l’excursió de la Gent gran. Han vingut mes de nou-centes persones compta-n’hi també els voluntaris i els familiars i tots ens ho hem passat realment bé.  Una cita emocionant i entranyable.
Fa uns trenta anys que vam començar a fer-la i durant tot aquest temps l’Ajuntament ha passat per millors o pitjors moments, econòmicament parlant, però sempre hem tingut clar tots els regidors que ells mereixen gaudir, a més de moltes d’altres coses que organitzem com els cursos de memòria, de noves tecnologies, gimnàstica, servei d’atenció a domicili per la nostre gent gran.  etc , d’una sortida de germanor que els hi permeti juntament amb un bon àpat i una mica de ball deixar enrere la rutina quotidiana.
Hem sap greu que algunes persones no la creguin necessària i que pensin que els diners que gastem en la nostra gent gran, els nostres infants  i els ciutadans i ciutadanes en general, per a fer-los-hi la vida més agradable, son diners malbaratats.
No podem caure en el parany de creure que el bàsic son els aliments i que tot el demés sobra. Si pensem això estarem donant la raó a aquells que creuen que les prestacions  bàsiques no han d’incloure la sanitat, la cultura, l’educació i la dependència,  llavors estarem fent un mal servei a la gent de Canovelles.
José Orive Vélez
Alcalde de Canovelles