miércoles, 12 de febrero de 2014

777 atletes al 12è Cros de Canovelles



El passat 9 de febrer, va tenir lloc el 12è Cros de Canovelles organitzat pel Club Atletisme Canovelles, a la zona esportiva de Can Duran els quals van aprofitar l’activitat per a celebrar el seu 15è aniversari amb una calçotada a Can Duran.


Un total de 777 atletes van participar en una quinzena de curses, una edició que va comptar amb la presència de l’alcalde i el regidor d’Esports, i que va tenir una alta participació, la segona més alta dels Cros de Canovelles, per darrera del cros del 2009 (Campionat de Catalunya absolut), que va tenir més de 1000 participants. Respecte al Campionat de Catalunya de veterans, entre les dues carreres -masculina i femenina- van participar 250 atletes veterans, que van acabar encantats amb el recorregut i la organització. 


Els atletes locals més destacats del campionat de veterans van ser Anna Riera (19a de la general i 3a de Catalunya veterà 45) i Alfonso Guillén (17è de la general i 7è dels veterans 35). En la classificació per equips, el Club Atletisme Canovelles va quedar 7è en la categoria veterans 35-40 i, respecte a la resta de carreres, cal mencionar la victòria de Youssef Essabani, que va quedar primer en la categoria cadet.


Destacar també la alta participació en les carreres escolars. 60 noies i 80 nois, de segon a sisè de primària i que no estaven apuntats a cap club d’atletisme, hi van participar. Els guanyadors escolars van ser Javier Jiménez i Berta Aced, tots dos de l’escola Jacint Verdaguer.
A banda del cros i per primera vegada a Canovelles, el club també va organitzar un Canicros de 4 km, una cursa de gossos que va agradar molt al públic i als participants, una cinquantena de persones amb els seus respectius gossos.  


Moltes felicitats a tots i a totes!!