jueves, 20 de febrero de 2014

El cadet masculí d’atletisme, al campionat d’Espanya de Cros

El passat 16 de febrer va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Cros, a Caldes de Malavella, on l’equip cadet masculí del Club Atletisme Canovelles va classificar-se pel Campionat d’Espanya de Cros de clubs, que es farà a Marina d’Or el proper 2 de març.

A més, com a filials de la Joventut Atlètica Sabadell també participaran en aquest campionat: Khalid Benrhimou i Manel Egea, degut als extraordinaris resultats assolits al Campionat de Catalunya. Destaquen a nivell individual el 4t lloc de Youssef Essabani en cadets, l’11è d’Adam Mounim en alevins i el 16è de Khalid Benrhimou en juvenils.

També el 16 de febrer va tenir lloc la Mitja de Barcelona, en la qual Dani Mora i Carles González van superar la marca personal. Una Mitja Marató que va tenir com a autèntic protagonista a Florence Kiplagat, que va batre el rècord del món de Mitja Marató.

Cal remarcar també dos veterans del club, Antonio Membrive i José Perales, van participar al Campionat d’Espanya de marxa a Múrcia, el 16 de febrer. Antonio Membrive va quedar sotscampió de la seva categoria, aconseguint la primera medalla del Club Atletisme Canovelles en uns campionats d’Espanya: plata en 20 km marxa en la categoria vet-60. José Perales, d’altra banda, va ser 5è d’Espanya en la categoria vet-40.

Youssef Essabani, un dels joves atletes més destacats del club, participarà el 23 de febrer amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya de Cros Cadet i Juvenil.

Youssef, tot el poble de Canovelles et desitja molta sort!

Més informació:   Resultats (144 kB)