miércoles, 26 de febrero de 2014

Es reuneix la Junta de seguretat local de Canovelles

Dilluns 24 de febrer es van reunir els cossos de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local per avaluar l'any 2013 i establir línies d'actuació per l'any 2014.

Els diferents agents van presentar les seves memòries d'actuació, on es destaca la gran feina feta en aquest darrer any que es concreta en una baixada de delictes i faltes, gràcies a l'acció preventiva amb una intensificació de la presència policial, la coordinació dels diferents cossos i el paper de la policia de proximitat en la gestió quotidiana dels conflictes veïnals.

Segons l'estudi del cercle comparatiu de la Diputació de Barcelona, Canovelles es situa per sota del índexs de conflictivitat en relació a poblacions similars.

L'alcalde, José Orive, va fer un reconeixement al treball coordinat que duen a terme el diferents cossos de seguretat i va ressaltar la importància de l'esforç discret i continuat al llarg del temps per sobre de les actuacions amb ressò mediàtic. "Vull expressar amb fermesa que les forces de seguretat són i han de ser la garantia de les llibertats democràtiques, de la convivència ciutadana i de l'ús responsable dels espais públics."

Més informació:
Podeu consultar les memòries de la Policia Local en aquest enllaç