sábado, 8 de febrero de 2014

Jornades d’atletisme per a alumnes de Secundària

Canovelles ha acollit durant els dies 15 i 22 de desembre, 7 de gener i 2 de febrer les jornades d’atletisme per a alumnes de secundària emmarcades dins del V Campionat Divirtiéndose con el atletismo, que organitza la RFEA amb el suport del Consell Superior d’Esport.

Durant quatre jornades, el Club Atletisme Canovelles ha organitzat a les pistes de Can Duran proves de tot tipus: 50 i 60 m amb tanques, salts de llargada i alçada, llançament de pes i marxes de 800 i 1000 metres, entre d’altres.

Una trobada esportiva on el que veritablement importava era divertir-se fent atletisme i practicar esport amb diversos alumnes de la comarca.

L’escola Salesians de Badalona ha estat la que més punts ha aconseguit (1481 punts), seguida per l’escola Santa Anna de Lleida (1180 punts) i l’Institut Bellulla de Canovelles (852 punts). L’escola Anna Mogas de Granollers ha quedat quarta (607 punts) i l’institut Lauro de Les Franqueses, cinquè (67 punts). Els set centres escolars de secundaria que aconsegueixin les millors marques un cop finalitzen totes les fases del campionat, seran classificats per participar a la final, els dies 12 i 13 d’abril.

El Club Atletisme vol destacar la implicació dels entrenadors del Club en la organització i control de les quatre jornades realitzades a Canovelles, així com també demanar una major implicació del professorat dels instituts per tal d’aconseguir una major participació dels alumnes de cara al curs vinent.


Més informació:   Resultats (26 kB)