domingo, 6 de julio de 2014

El projecte Empresa Educa finalitza el curs amb èxit

L'alcalde, José Orive, el regidor d'Educació, Francesc Sánchez, i la directora del Bellulla, Pilar Crespo, van lliurar l'1 de juliol els diplomes a les empreses i alumnes participants d'Empresa Educa.

En total han estat 9 els alumnes que han format part del projecte durant aquest curs i 6 els empresaris de Canovelles que els han acollit als seus negocis durant tot un trimestre. És la sisena edició d'aquest projecte consolidat a Canovelles i impulsat per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Institut Bellulla.

Els alumnes d'ESO, tots ells amb adaptació curricular, han après els coneixements essencials dels oficis i les competències bàsiques per a treballar a qualsevol feina: el sentit de la responsabilitat, hàbits de puntualitat i respecte, interès per la feina, etc. 

L'alcalde ha donat les gràcies als empresaris per col·laborar en aquest projecte i ha felicitat als alumnes per la seva tasca durant el trimestre a l'empresa: "La valoració és molt positiva ja que gràcies al projecte heu tingut l'oportunitat de treballar i aprendre un ofici" ha dit l'alcalde, afegint que "des de l'Ajuntament continuarem impulsant aquest projecte per tal que els nostres joves aconsegueixen els seus objectius". 

Els empresaris han recollit un diploma de reconeixement de mans de l'alcalde i els alumnes han rebut també un diploma per totes les hores dedicades a aprendre i absorbir el màxim de coneixements possibles durant l’estada de tres mesos a l’empresa.

L'acte de cloenda d'aquesta edició ha finalitzat amb una foto de família de tots els participants, alumnes i empresaris de Canovelles, i un pica-pica que ha acomiadat el curs fins l’any vinent.