jueves, 3 de julio de 2014

L’Ajuntament fa un reconeixement als millors esportistes de la temporada

La sala gran del Teatre Auditori Can Palots va omplir-se, el 26 de juny, per acollir la gala de reconeixement als millors esportistes de Canovelles de la temporada 2013-2014. 

Un acte presidit per l’alcalde, José Orive, el regidor d'Esports, Joan Isern, i els esportistes d'èlit, Antonio Hidalgo, jugador del CE Sabadell i els lluitadors de Muay Thai: Juan Manuel Chacón, campió del món i Jéssica Sánchez, campiona d'Europa, que van realitzar l'entrega dels premis. 

L’alcalde va voler reconèixer la gran tasca que fan els clubs de Canovelles i l’esforç individual de tots els esportistes “l’esport ens fa millor persones i ajuda a créixer a la comunitat”. També va tenir una menció especial pel club de Petanca que celebren 30 anys, el Club d’Atletisme, que en fa 15 i el SAE, que compleix 30 anys a Canovelles.


Es va viure un moment emotiu quan el presentador, l’Alfonso Guillén, va demanar als seus companys Pedro Pérez, José Vallecillos i Pedro Reyes, que pugessin a l’escenari en reconeixement als 30 anys de servei del SAE a Canovelles. El públic assistent, dempeus, els va ovacionar llargament.

Seguidament van pujar a l’escenari tots els nominats a millor esportista de Canovelles, masculins i femenins, en les categories iniciació, promoció, sènior i veterans. 

Un cop presentats els 5 nominats que més puntuació havien sumat per part del jurat, format per representants dels clubs esportius i l’Alfonso Guillén, tècnic del SAE i responsable del CA Canovelles, aquest va pronunciar els noms dels guanyadors de la gala, que van rebre un obsequi de mans de l’alcalde.

En la categoria iniciació masculina, el millor esportista va ser Pol Lloret Parra de Muay Thai Canovelles; en iniciació femenina, va guanyar el premi Laia Atanasio González del RCD Espanyol; en promoció masculina, el millor esportista va ser Guillem González Guillamet del CN Granollers; en promoció femenina, Alba Bonilla Campillo del CH Canovelles i Yasmina Mesa Ramírezdel CA Canovelles. 

En sènior masculí, el millor esportista va ser Jordi Martos López del CA Canovelles; en sènior femení, Maria López Ulldemolins del CH Canovelles; en veterà masculí, José Corral Rodríguez del CA Canovelles; en veterà femení, Anabel Tostado Castrodel BJ Competició  i en la categoria de millor entrenador,Lluis Loret de Muay Thai Canovelles i, com a millor entrenadora, Raquel Vinagre Delgado del CA Canovelles.

L’Ajuntament també va reconèixer a l’acte les millors gestes esportives individuals i col·lectives. Pel que fa a les gestes individuals van rebre reconeixement: Anna Riera Pla (CA Canovelles), Antonio Membrive Sola (CA Canovelles), Carlos Marín (Canovelles Bàsket Club), David Guillén Zurera (CA Canovelles), David Perera Arcos (UE Canovelles), Manolo Vázquez Siman (CH Canovelles) i Miguel Torrado i Rosario Figueroa (Balls de saló).

Com a gestes col·lectives, van rebre premis els equips que han ascendit de categoria durant aquesta temporada: el sènior masculí i femení del CH Canovelles, el primer equip del Club Escacs Granollers-Canovelles, el sènior masculí del Club Petanca Canovelles; així com els equips que han quedat campions de lliga: el júnior femení, el cadet femení i el mini femení del Canovelles Bàsket Club; el benjamí mixte del CH Canovelles i els veterans del Canovelles Bàsket Club.

Després del reconeixement, els assistents van gaudir d’un pica-pica al vestíbul del teatre.