jueves, 24 de julio de 2014

Gaudeix de l'esport!

A més de la Botifarra amiga i solidària i el campionat de Petanca, el 25 de juliol, se celebrarà, durant la Festa Major, les fases finals del V Torneig de lleure de Futbol Sala, al pavelló Tagamanent.

L'endemà, 26 de juliol, els Cans i les Ovelles seguiran gaudint de l'esport amb la 7a Cercavila Motorista i sardinada popular i els aficionats a la petanca passaran un matí d'allò més entretingut gràcies a la 8a edició de les 12 hores de Petanca, que enguany celebra els 30 anys, a la seu del club.

La tarda de dissabte podràs jugar a handbol a la pista exterior i al pàrquing del pavelló Tagamanent amb l'activitat Street Handball organitzada pel CH Canovelles.

Després dels partits, el terreny de davant de la plaça Margarida Xirgu s'omplirà novament d'obstacles per acollir la 4a Exhibició d'Agility de Canovelles, una activitat organitzada per la Comissió Sant Antoni Abat i el Club d'agility Scoobydog. Les Agroolimpíades posaran de relleu el món rural i els productes de la terra en una divertida gimcana d'ambientació de pagès.

Diumenge, 27 de juliol, tindrà lloc una de les activitats més engrescadores i divertides de la festa: el Gran partit de futbol entre Cans i Ovelles, una nova pugna entre les dues colles en un partit passat per aigua i amb dues pilotes de rugby.

Com a novetat, el Tren turístic de Festa Major, organitzat per Comerç Actiu, connectarà als participants des de la parada de bus del carrer Indústria (davant del CAP) fins a la zona esportiva de Can Duran, on tindrà lloc el partit. El servei estarà actiu de les 11 h a les 14 h per pujar i baixar a tothom que vulgui participar o veure d'aprop aquesta nova lluita entre colles.

L'Aiguagim en família ens refrescarà el 25 de juliol, a les piscines Thalassa i, a les 18 h, el carrer Indústria tornarà a omplir-se per celebrar les Olimpíades de Festa Major, una competició entre diferents equips, que sumaran punts per ser els guanyador del 2014. L'activitat estarà organitzada per Dskaraos i la colla de Diables amb la col·laboració del Club de Tir amb Arc.

El 25 de juliol, primer dia de Festa Major, tindrà lloc un dels esdeveniments destacats de la programació: l'Extrem Show de Nel Martín, veí de Canovelles i un dels patinadors més internacionals de casa nostra. Nel Martín ha recorregut el món sobre els seus patins, aconseguint el títol de campió d'Espanya i Europa. Ara arriba a Canovelles, el poble que l'ha vist créixer, per oferir una exhibició d'esports extrems única, acompanyat pels millors professionals del sector. T'ho perdràs?