domingo, 23 de noviembre de 2014

La Biblioteca Frederica Montseny ha celebrat el 15è aniversari


La Biblioteca Frederica Montseny ha complert 15 anys d’història a Canovelles, convertida avui en una de les més grans de la comarca i tot un referent per a l'estudi, la formació, l'autoaprenentatge i la convivència al municipi. Un espai agradable on es fomenta el plaer de la lectura i la igualtat d'oportunitats perquè qualsevol persona, sense cap tipus de distinció, tingui accés a la informació, la formació i la cultura.  

Per celebrar aquesta important data, l’equipament va convidar el passat 19 de novembre a tots els veïns i veïnes de Canovelles a gaudir d’un programa d’activitats per a totes les edats. Unes 300 persones van desfilar per la biblioteca al llarg de tot el dia.

Albert Estengre va ser l’encarregat de fer passar una bona estona a uns 70 nens i nenes, fent-los riure de valent amb els seus contes sobre el timbaler del bruc, el gegant del pi o la història del 1714 a Catalunya. Després dels contes, els participants van berenar plegats amb la música en directe del grup Duo T Mask, que va amenitzar la celebració durant tota la tarda de manèra voluntària.

Al mig de la tarda, les paraules de l’alcalde, José Orive, van posar de manifest que la Biblioteca és tot un referent a la comarca i va agrair a tots els usuaris haver fet possible aquests 15 anys de Biblioteca a Canovelles.
 
La festa va seguir, després, fins gairebé les 21:30 hores, amb diversos balls country a càrrec de la ballarina Marta Rubio. Tothom va ballar, va berenar i s’ho va passar d’allò més bé en una festa participativa i molt alegre.