miércoles, 26 de noviembre de 2014

S’ha presentat el vídeo de promoció turística de Canovelles

El 13 de novembre es va presentar a tots els ciutadans i ciutadanes de Canovelles, en un acte obert al Teatre Auditori Can Palots, el vídeo de promoció turística sobre el municipi, realitzat per Vallès Oriental Televisió (VOTV).

Un vídeo que recull els principals atractius del municipi com ara l’església romànica de Sant Félix, el mercat dels diumenges, els productes artesanals, la Canovelles més rural, les masies més singulars del poble..., a través de la història, fresca i dinàmica, d’un grup de joves que ve a passar el diumenge a Canovelles.

Durant l’acte de presentació, l’alcalde, José Orive, va remarcar que “els canovellins i canovellines hem d’augmentar la nostra autoestima vers el municipi”. Aquest vídeo promocional, va explicar Orive, “et fa sentir orgullós del nostre poble i del nostre patrimoni arquitectònic, cultural, social...” 

Les entitats, que també apareixen al final del vídeo en les seves múltiples activitats al llarg de l’any, van rebre una còpia del vídeo, que també es podrà visionar a través del web: www.canovelles.cat. 

Més informació:   NOTICIA A VOTV