viernes, 7 de noviembre de 2014

Wizards & Warriors organitza un torneig de Magic i de Heroclix

El diumenge 9 i el 16 de novembre, al Centre Cultural, podrem gaudir d’un torneig de Magic i un de Heroclix: Arkham, organitzat pel Club de Rol Wizards & Warriors.

Torneig de Magic
 
Diumenge 9 de novembre
18 hores al Centre Cultural
Inscripcions a partir de les 17 h
Places limitades
  
Magic The Gathering és un joc de cartes col·leccionables, inspirat en els móns de fantasia tradicionals com Dungeons & Dragons, creat pel professor de matemàtiques Richard Garfield. Actualment consta amb més de sis milions de jugadors en tot el món. Pot ser jugat per dos o més jugadors, cadascú utilitzant una baralla individual. 

Cada jugador representa un mag que com a tal ha de derrotar al seu enemic utilitzant els seus poders, criatures màgiques, artefactes i encantaments, tot extraient el seu poder o mana de les seves terres. 

Torneig de Heroclix: Arkham

Diumenge 16 de novembre
De les 10 a les 16 hores al Centre Cultural

Heroclix és un joc de miniatures col·leccionables que utilitza el sistema Clix, es centra en el món dels superherois dels còmics, especialment en l'univers Marvel i DC Còmics.

Els jugador construeixen partides dels herois, villans o altres caràcters dels còmics, dels videojocs o de les sèries com Street Fighter, Gears of War o Halo.

Més informació: 
Campionat de magic (1,08 MB)